Λίγα λόγια για εμάς

Η Wedding Scene (WS) αποτελεί μια δυναμικά εξελισσόμενη ομάδα φωτογράφων , κινηματογραφιστών και σκηνοθετών με εξειδίκευση στο χώρο του γάμου και της βάπτισης. Η ομάδα της Wedding Scene αποτελείται από περισσότερους από 40 εξειδικευμένους επώνυμους επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Όλα τα μέλη της WS με πάθος και όραμα, εργάζονται καθημερινά με σκοπό να προσφέρουν υπηρεσίες φωτογράφισης γάμου και βάπτισης, καθώς και κινηματογράφησης με την υψηλότερη ποιότητα και αισθητική.

Εκτός από την εγγυημένη εργασία, η οποία απορρέει από την πολυετή εμπειρία, στην WS θα βρείτε:

 • ολοκληρωμένες επιλογές υπηρεσιών φωτογράφισης και κινηματογράφησης γάμου ή βάπτισης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και ευέλικτες λύσεις σύμφωνα με τις δικές σας ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες,
 • πολλαπλές δυνατότητες εξυπηρέτησης
 • δώρα έκπληξη, τα οποία συνοδεύουν τις υπηρεσίες μας αναδεικνύοντας τόσο την φωτογράφιση όσο και κινηματογράφηση των μυστηρίων σας σε κάτι μοναδικό.Loading...

Εμπιστευθείτε λοιπόν την Wedding Scene και ελάτε στα γραφεία μας να συζητήσουμε από κοντά για την φωτογράφιση και την κινηματογράφηση του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Γιατί να προτιμήσετε εμάς

Η φωτογραφία γάμου (wedding photography) είναι ότι πιο σημαντικό αφού είναι το μοναδικό ενθύμιο του γάμου σας. Εμπιστευθείτε λοιπόν την εμπειρία, αλλά και την οργάνωση της ομάδας  της Wedding Scene. Επίλεκτα μέλη της ομάδας την ημέρα του γάμου θα σας βοηθήσουν, θα σας απαλλάξουν από το άγχος και θα δημιουργήσουν για εσάς πανέμορφες και διαχρονικές εικόνες.  Η υψηλή αισθητική  και η εξειδίκευση στην φωτογραφία γάμου και βάπτισης  τονίζουν ιδιαίτερα τη σημασία του γεγονότος εξυψώνοντας το αποτέλεσμα. Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας και γνωρίστε από κοντά τα τέσσερα διαφορετικά στυλ φωτογράφησης, που μόνο η ομάδα της Wedding Scene μπορεί να σας προσφέρει, διαλέγοντας αυτό που σας εκφράζει περισσότερο την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Η φωτογράφιση βάπτισης αποτελεί άλλη μια ιδιαίτερη υπόθεση για την ομάδα της Wedding Scene εφόσον απαιτείται ταχύτητα αλλά και υπομονή, όταν πρόκειται για τους λιλιπούτειους φίλους μας. Το τελικό αποτέλεσμα από τη φωτογράφηση βάπτισης εξαρτάται αποκλειστικά από την αμεσότητα, ταχύτητα και διακριτικότητα της ομάδας καθότι το “μοντέλο” μας είναι απρόβλεπτο.

Αλλά δεν αρχίζουν όλα με την φωτογράφηση της βάπτισης. Η φωτογραφία μητρότητας (maternity photography) και η φωτογραφία νεογέννητου (newborn photography), είναι ότι πιο νέο και όμορφο. Η φωτογραφία μητρότητας είναι κάτι μοναδικό. Η φωτογράφιση μητρότητας ξεκινάει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και φτάνει έως λίγες ημέρες πριν την γέννηση. Η γέννηση του μωρού μπορεί να συνδέσει την φωτογράφηση μητρότητας με την φωτογράφιση του νεογέννητου. Η φωτογραφία νεογέννητου είναι κάτι καταπληκτικό. Εμπνέει τους φωτογράφους της Wedding Scene περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο θέμα στον κόσμο.

e covering architecture, planning and industrial design in all major sectors, we breath life into buildings through beautiful form and function.

Επιλογή Στυλ Φωτογράφισης Γάμου

Η δύναμη της φωτογραφίας γάμου με τα ιδιαίτερα, μοναδικά και ευαίσθητα συναισθήματα και χαρακτηριστικά που εμπεριέχει, οδήγησε τη Wedding Scene στην πρωτοποριακή πρόταση δημιουργίας τεσσάρων βασικών στυλ φωτογραφίας γάμου, βάση των οποίων τα ζευγάρια, θα μπορούν να καθορίζουν εκ των προτέρων το ύφος της φωτογράφησης γάμου που τους ταιριάζει απόλυτα.

Μόνο η Wedding Scene προσφέρει την πρωτοποριακή υπηρεσία «Επιλογή Στυλ Φωτογραφίας Γάμου» (Choose Your Wedding Photography Style).

Η πρωτοποριακή αυτή πρόταση, δίνει επιτέλους την ελευθερία στα ζευγάρια να αφεθούν την ημέρα του γάμου τους στα χέρια των έμπειρων και εικαστικών φωτογράφων και κινηματογραφιστών γάμου της Wedding Scene, νιώθοντας ιδιαίτερη οικειότητα στο δικό τους στυλ και άνεση με το φωτογραφικό φακό της Wedding Scene, παραμερίζοντας το άγχος και την αβεβαιότητα της εικόνας τους, σ’ αυτή την τόσο μοναδική και όμορφη ημέρα της ζωής τους.

Το κάθε στυλ καλύπτεται από αντίστοιχους σε ύφος φωτογράφους γάμου της Wedding Scene, που με την εξαιρετική εμπειρία και αισθητική τους στη φωτογραφία γάμου και γενικά στην εικαστική και εκφραστική αποτύπωση χαρακτήρων, μπορούν να καταγράψουν με ιδιαίτερη λεπτότητα, λαμπρότητα και ευαισθησία τις μοναδικές στιγμές και συναισθήματα της ημέρας αυτής.

Τα τέσσερα βασικά στυλ φωτογραφίας γάμου που προτείνει και υποστηρίζει η Wedding Scene είναι το Cinematic, το Elegant, το Documentary (Photojournalism) και το Pop Art Photography style.

 • To Cinematic Photography στυλ βασίζεται στη λογική των κινηματογραφικών πλάνων που τα φλουταρισμένα τμήματα της εικόνας σε συνδυασμό με το φυσικό φωτισμό του χώρου και την αυθόρμητη ροή των γεγονότων, εντείνουν τη συναισθηματική ατμόσφαιρα καταγράφοντας στιγμές ισάξιες με αυτές κινηματογραφικής ταινίας. Η φωτογραφία γάμου και ο κινηματογράφος συνδυάζονται στην Wedding Scene με τρόπο μοναδικό, προσφέροντας εικόνες απαράμιλλης εικαστικής ομορφιάς.
 • Το Elegant Photography στυλ δανείζεται την λιτότητα, κομψότητα και μεγαλοπρέπεια της chic φωτογραφίας μόδας, που σε συνδυασμό με μια ιδιαίτερη γραμμή νυφικού και γαμπριάτικου κουστουμιού μπορεί να απογειώσει αισθητικά το οπτικό αποτέλεσμα, αγγίζοντας ύφος πραγματικού editorial περιοδικού. Η φωτογραφία γάμου και η φωτογραφία μόδας στην Wedding Scene έρχονται κοντά με τρόπο εξαιρετικά φυσικό.
 • To Documentary (Photojournalism) στυλ επιτρέπει στο φωτογράφο να καταγράφει και να δημιουργεί εικόνες εντυπωσιακές με δραματοποίηση των στιγμών και των συναισθημάτων, χωρίς να διακόπτει τη φυσική εξέλιξη και ροή των γεγονότων. Η φωτογραφία γάμου ως ρεπορτάζ, αγαπημένη επιλογή των ζευγαριών της Wedding Scene.
 • Το Pop Art Photography στυλ ακολουθεί το καλλιτεχνικό κίνημα Pop Art, συνδυάζοντας τη παραδοσιακή φωτογραφία γάμου σύγχρονης λογικής, μαζί με φωτογραφικό υλικό ανόμοιων, αλλά έντονων συναισθηματικά και οπτικά πλάνων, επιτυγχάνοντας έτσι την ένταση και τη δυναμική λογική του Pop Art style. Η φωτογραφία γάμου και το κίνημα τέχνης των 50ς συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο και ένα νέο μοναδικό στυλ φωτογραφίας γάμου εισάγεται από την Wedding Scene.

Η πρωτοποριακή αυτή πρόταση της Wedding Scene για την φωτογραφία γάμου αγγίζει μοναδικά τα μελλόνυμφα ζευγάρια και καλύπτει ολοκληρωτικά την ανάγκη τους για μια εξαιρετική φωτογράφιση γάμου, δημιουργώντας ένα ανεκτίμητο κειμήλιο ζωής γι’ αυτούς και τα παιδιά τους. Ελάτε στους χώρους υποδοχής της Wedding Scene και ενημερωθείτε με τρόπο μοναδικό για τους φωτογράφους γάμου της Wedding Scene, για την αισθητική της φωτογραφία γάμου της Wedding Scene, γνωρίστε τον φωτογράφο γάμου που θα αναλάβει την φωτογράφιση του γάμου σας και απολαύστε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Επιλογή τύπου Video

Η Wedding Scene παρέχει 2 διαφορετικές εκδόσεις Video:

 • Classic: Το κλασικό video της Wedding Scene με αποτέλεσμα ένα ρεπορτάζ γάμου. Μουσική όπου απαιτείται, μοντάζ με έμφαση στο μυστήριο (ώστε να έχουμε το περισσότερο δυνατό υλικό από την ώρα εκείνη) και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα την ημέρα εκείνη. Στην έκδοση αυτή συμπεριλαμβάνεται και ένα video μικρής διάρκειας (η διάρκεια καθορίζεται από το τραγούδι που επιλέγει το ζευγάρι) με τις καλύτερες στιγμές της ημέρας (Highlights). Ο χρόνος παράδοσης της κατηγορίας video Classic είναι 90 εργάσιμες ημέρες, αλλά σε κάθε περίπτωση προσαρμόζεται στο συνολικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης. Ενδεικτική διάρκεια μονταρισμένου video για το πλήρες πακέτο Platinum Classic περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.  Η έκδοση βίντεο γάμου (video γάμου) Classic απευθύνεται στα ζευγάρια που επιθυμούν μια πλήρη καταγραφή του μυστηρίου του γάμου τους. Μουσική που ομορφαίνει την ημέρα του γάμου, μοντάζ με έμφαση στην καταγραφή όλων των γεγονότων του γάμου (ώστε να έχουμε το περισσότερο δυνατό υλικό από κάθε στιγμή του γάμου) και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα την ημέρα εκείνη.
 • Cine: Κινηματογραφική ταινία με έμφαση στα συναισθήματα της ημέρας του γάμου. Μουσικό χαλί σε όλη τη διάρκεια της κινηματογραφική ταινίας ακόμα και την ώρα του μυστηρίου, η οποία ενισχύει τα συναισθήματα της ημέρας. Στην έκδοση αυτή συμπεριλαμβάνεται και ένα Cine Video γάμου πολύ μικρής διάρκειας (περίπου 1.5 λεπτά) που θα εισάγει τον θεατή στην αισθητική της ταινίας του γάμου (Wedding Trailer). Ο χρόνος παράδοσης της κατηγορίας Cine είναι 120 εργάσιμες ημέρες, αλλά σε κάθε περίπτωση προσαρμόζεται στο συνολικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης. Ενδεικτική διάρκεια της ταινίας γάμου στο πακέτο υπηρεσιών Platinum Cine περίπου 40 λεπτά και στο Platinum Cine Single 30 λεπτά. Η διάρκεια της ταινίας είναι ενδεικτική αφού η έμφαση δίνεται στην αισθητική της εικόνας και στα συναισθήματα της ημέρας του γάμου. Η έκδοση βίντεο γάμου (video γάμου) Cine απευθύνεται στα ζευγάρια που επιθυμούν κινηματογραφική αίσθηση στο video του γάμου τους.

Πολιτική Ποιότητας Συστήματος Διαχείρισης κατά ISO 9001:2008

Η Wedding Scene αποτελεί ίσως το μοναδικό πάροχο υπηρεσιών φωτογράφισης και κινηματογράφισης γάμου/βάπτισης, ο οποίος είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2008 διασφαλίζοντας με μοναδικό τρόπο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ακολουθεί η πολιτική ποιότητας της Wedding Scene:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η Wedding Scene ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής πραγματικότητας και στοχεύοντας στη βελτίωση της οργανωτικής της δομής και της εσωτερικής της επικοινωνίας, αποσκοπώντας πάντα στην ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αποφάσισε να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001/2008.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Εταιρίας καλύπτει την παροχή υπηρεσιών φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης. Το σύστημα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις της Wedding Scene και σύμφωνα με Νομικές και Κανονιστικές απαιτήσεις της ισχύουσας ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.

Η ικανοποίηση και η εξασφάλιση της εμπιστοσύνης των πελατών, μέσω της εκπλήρωσης καθορισμένων προδιαγραφών ποιότητας και η συνέπεια στην παροχή των υπηρεσιών αποτελούν βασικές αρχές της Wedding Scene. Γενικός στόχος είναι η προσφορά στους πελάτες της εταιρίας προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ωφέλειας. Πιο συγκεκριμένα, η Wedding Scene επιδιώκει :

 • τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών,
 • τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη,
 • τη διαρκή αναβάθμιση του δυναμικού της εταιρίας, μέσω προγραμμάτων κατάρτισης, αλλά και πρόσληψης καταρτισμένων εργαζoμένων,
 • την εκμηδένιση των αστοχιών,
 • τη συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και της λειτουργίας της Εταιρίας με την αποτελεσματική χρήση των παρακάτω εργαλείων:
  • Καθορισμός και ανασκόπηση στόχων ποιότητας.
  • Ανασκόπηση Διοίκησης.
  • Εσωτερικές Επιθεωρήσεις.
  • Διορθωτικές και Προληπτικές Ενέργειες.
  • Συστηματική ανάλυση δεδομένων που προκύπτουν από τα Αρχεία Ποιότητας.

Για την ταχύτερη και αρτιότερη επίτευξη των ανωτέρω στόχων, η Διοίκηση της Wedding Scene:

 • Δεσμεύεται να εφαρμόζει τις αρχές της Πολιτικής Ποιότητας και του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας που η ίδια καθορίζει.
 • Δεσμεύεται να τηρεί την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία.
 • Ενημερώνει το ανθρώπινο δυναμικό της και το παρακινεί να δεσμευθεί στις ίδιες αρχές.
 • Δεσμεύεται στη διάθεση της υποδομής και του εξοπλισμού που κρίνονται απαραίτητα την υλοποίηση των εργασιών της και στην ορθή εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας

Επιπλέον, στη φιλοσοφία και τις αξίες της Wedding Scene εντάσσεται η εφαρμογή κανόνων ασφάλειας.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων έχουν πραγματοποιηθεί στην τεκμηρίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας όλες οι απαραίτητες αναφορές. Μέσω του συστηματικού σχεδιασμού, του ελέγχου των διαδικασιών και της συνεχούς βελτίωσης όλων των δραστηριοτήτων, εκπληρώνονται οι αρχές της Wedding Scene.

Η Διοίκηση δεσμεύεται στη διάθεση της υποδομής και του εξοπλισμού που κρίνεται απαραίτητη για την υλοποίηση των εργασιών της. Κάθε εργαζόμενος είναι υπεύθυνος για την ποιότητα της δικής του εργασίας και είναι επιβεβλημένο να συμβάλλει στη διαχείριση της ποιότητας και την επίτευξη των καθορισμένων στόχων. Για το λόγο αυτό όλοι οι εργαζόμενοι, ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους, ενημερώνονται σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και ενεργούν αποδεδειγμένα σύμφωνα με τους καθορισμένους κανόνες.

Διαδικασίες, ροές και ενέργειες, οι οποίες δεν εγγυώνται την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί, διακόπτονται άμεσα από τους υπεύθυνους, διεξάγονται αναλύσεις αιτιών και ορίζονται τα απαιτούμενα μέτρα βελτίωσης.

Η παρούσα Πολιτική Ποιότητας έχει κοινοποιηθεί σε όλο το Προσωπικό και οι αρχές της και οι στόχοι της ανασκοπούνται περιοδικά από τη Διοίκηση της Wedding Scene.

Αθήνα, 25/04/2015