Πέρασαν  4 χρόνια σχέσης για την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα και τον επίμονο Αριστομένη, μέχρι να κάνουν το επόμενο βήμα…

Ο παραμυθένιος γάμος τους έγινε στο Κτήμα Le Chevalier, όπου το ζευγάρι μας αγκαλιάστηκε θερμά από τους εκατοντάδες καλεσμένους  που έζησαν μαζί τους αυτή τη μοναδική βραδιά.

Ο Αριστομένης έφτασε οδηγώντας ένα αυτοκίνητο αντίκα,  θυμίζοντας άλλη εποχή, με κουστούμι από τον δημιουργό Papadogamvros και υποδέχτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του που έφτασε με μία υπέροχη άμαξα , σαν αληθινή πριγκίπισσα, με την δημιουργία της σχεδιάστριας Άννας Βενέτη,  χειροκροτούμενη από τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες τους, που είχαν κατακλύσει τον χώρο.

Ο Αριστομένης με την Αλεξάνδρα είχαν μία επιθυμία για την ημέρα του γάμου τους… Να μπορέσουν να μοιραστούν την ευτυχία και την χαρά τους με τους καλεσμένους τους και να περάσουν όλοι μία αξέχαστη βραδιά.

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τα τραγούδια του ράπερ Bo και της Έλλης Κοκκίνου, που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις μουσικές τους επιτυχίες.

Ο εντυπωσιακός λευκός στολισμός από την εταιρεία Flowers Ευθυμίου σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία του Κτήματος Le Chevalier, του διάσημου hairdresser Βασίλη Μπουλούμπαση , make up artist Βακονδίου Ροζα και της Wedding Scene Team Photography & Cinematography έκαναν την επιθυμία τους αυτή, πραγματικότητα…

Η Wedding Scene ήταν δίπλα στο ζευγάρι, πολύ πριν από τον γάμο, καταγράφοντας διακριτικά τις προετοιμασίες, το γάμο αλλά και το απίστευτο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, όπου και προβλήθηκε το trailer του γάμου τους (Same-Day-Edit).

Το Same Day Edited Trailer φτιάχτηκε από τους έμπειρους κινηματογραφιστές και μοντέρ της Wedding Scene….. Η προβολή έγινε με τον εξοπλισμό και σε συνεργασία με την εταιρία Sound and Lights Services.

Ήδη ετοιμάζεται ένα Next Day Shooting που θα αφήσει εποχή…