Η Wedding Scene σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το στυλ φωτογράφισης που σας ταιριάζει. Κατά την παρουσίαση που θα σας γίνει στην Wedding Scene, θα σας παρουσιάσουμε πολλά δείγματα φωτογραφικών album γάμου, καθώς και video με δείγματα λήψεων από διάφορα μυστήρια και θα επιλέξετε το στυλ που σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο. Ξεχωρίσατε κάποιο περισσότερο από κάποιο άλλο? Ναι! Ταιριάζει στο δικό σας στυλ κάποιο δείγμα δουλειάς μας περισσότερο από κάποιο άλλο? Ναι! Αυτό είναι φυσιολογικό, επειδή κάθε λήψη είναι διαφορετική και προσαρμοσμένη στο στυλ φωτογράφισης που εκφράζει κάθε ζευγάρι. Μετά την παρουσίαση των διαφορετικών στυλ φωτογράφισης, που σας προσφέρουμε και με την εμπειρία μας και την βοήθεια μας, θα  είστε σε θέση να αναγνωρίσετε ποιο στυλ σας αντιπροσωπεύει.

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε  την καλύτερη δυνατή ποιότητα εργασίας και όσον αφορά στον φωτογράφο και στον εικονολήπτη ή στον κινηματογραφιστή του γάμου σας, έχετε την δυνατότητα να τους γνωρίσετε λίγες ημέρες πριν το μυστήριο… Είναι υποχρέωσή μας να επιλέξουμε τον φωτογράφο αυτόν που θα ταιριάζει στο στυλ το οποίο συμφωνήσαμε!

Κάθε στυλ καθορίζεται από τα ιδιαίτερα, μοναδικά και ευαίσθητα συναισθήματα και χαρακτηριστικά που αυτό εμπεριέχει. Με την επιλογή του στυλ φωτογράφισης, το ζευγάρι μπορεί να καθορίσει εκ των προτέρων το ύφος της. Η πρωτοποριακή αυτή πρόταση δίνει επιτέλους την ελευθερία στα ζευγάρια να αφεθούν την ημέρα του γάμου τους στα χέρια των έμπειρων εικαστικών φωτογράφων της Wedding Scene, νιώθοντας ιδιαίτερη οικειότητα στο δικό τους στυλ και άνεση με το φωτογραφικά φακό, παραμερίζοντας το άγχος και την αβεβαιότητα της εικόνας τους, σ’ αυτή την τόσο όμορφη ημέρα της ζωής τους.

Το κάθε στυλ καλύπτεται από τους αντίστοιχους σε ύφος φωτογράφους της Wedding Scene, που με την εξαιρετική εμπειρία και αισθητική τους στη φωτογραφία γάμου και γενικά στην εικαστική και εκφραστική αποτύπωση χαρακτήρων, μπορούν να καταγράψουν με ιδιαίτερη λεπτότητα, λαμπρότητα και ευαισθησία τις μοναδικές στιγμές και τα συναισθήματα της ημέρας αυτής.

Τα τέσσερα βασικά στυλ που προτείνει και υποστηρίζει η Wedding Scene είναι: το Elegant, το Pop Art, το Cinematic και το Documentary (Photojournalism).

Το Elegant Photography style, δανείζεται την λιτότητα, κομψότητα και μεγαλοπρέπεια της chic φωτογραφίας μόδας, που σε συνδυασμό με μια ιδιαίτερη γραμμή νυφικού και γαμπριάτικου κουστουμιού μπορεί να απογειώσει αισθητικά το οπτικό αποτέλεσμα, αγγίζοντας ύφος πραγματικού editorial περιοδικού.

Το Pop Art Photography style, ακολουθεί το καλλιτεχνικό κίνημα Pop Art, συνδυάζοντας την παραδοσιακή φωτογραφία γάμου σύγχρονης λογικής, μαζί με φωτογραφικό υλικό ανόμοιων, αλλά έντονων συναισθηματικά και οπτικά πλάνων, επιτυγχάνοντας έτσι την ένταση και τη δυναμική λογική του Pop Art style.

To Cinematic Photography style, βασίζεται στη λογική των κινηματογραφικών πλάνων που τα ανεστίαστα τμήματα της εικόνας σε συνδυασμό με το φυσικό φωτισμό του χώρου και την αυθόρμητη ροή των γεγονότων, εντείνουν τη συναισθηματική ατμόσφαιρα καταγράφοντας στιγμές ισάξιες μ’αυτές κινηματογραφικής ταινίας.

To Documentary (Photojournalism) style, επιτρέπει στο φωτογράφο να καταγράφει και να δημιουργεί εικόνες εντυπωσιακές με δραματοποίηση των στιγμών και των συναισθημάτων, χωρίς να διακόπτει τη φυσική εξέλιξη και ροή των γεγονότων.

Το Pre-Wedding Shooting (φωτογράφιση πριν το γάμο) εφόσον εμπεριέχεται στο πακέτο σας πραγματοποιείται στο διάστημα 15 ημερών έως 120 ημέρες πριν το μυστήριο (εκτός και εάν έχει συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό). Το Pre-Wedding Shooting πραγματοποιείται σε κοντινές τοποθεσίες εντός Αθηνών (εκτός και εάν έχει συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό). Σε περίπτωση που το Pre-Wedding Shooting έχει προσφερθεί ως δώρο, η Wedding Scene επιλέγει την τοποθεσία λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις του πελάτη εφόσον αυτό είναι δυνατόν. Σε κάθε περίπτωση τα όποια έξοδα απαιτηθούν λόγω των απαραίτητων μετακινήσεων (είτε εντός είτε εκτός Αθηνών) καλύπτονται από τον πελάτη. Το Pre-Wedding Shooting πραγματοποιείται από έναν φωτογράφο (έναν από τους φωτογράφους του γάμου ή της βάπτισής του παιδιού σας), καθώς και έναν εικονολήπτη ή κινηματογραφιστή (στην περίπτωση που στο πακέτο υπηρεσιών προβλέπεται εικονοληψία/κινηματογράφηση του Pre-Wedding Shooting). Η διάρκειά του Pre-Wedding Shooting δεν ξεπερνά τις 2 ώρες (κατά μέσο όρο 1,5 ώρα). Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που έχουν συμφωνηθεί ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα: βιβλίο ευχών, ευχαριστήριες κάρτες, 3D-gala trailer, η Wedding Scene τα παραδίδει την εβδομάδα πριν το μυστήριο. Το 3D Gala trailer παραδίδεται με την ολοκλήρωση των album και των BR/DVD εκτός εάν ρητά δηλωθεί από το ζευγάρι ότι θα προβληθεί στην διάρκεια της δεξίωσης, οπότε παραδίδεται και αυτό την εβδομάδα πριν το μυστήριο.

Την ημέρα του μυστηρίου οι ομάδες της WS βρίσκονται μια ώρα πριν το μυστήριο στην εκκλησία εκτός και εάν έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί η κάλυψη της προετοιμασίας της νύφης ή/και του γαμπρού. Στην περίπτωση προετοιμασίας της νύφης ή/και του γαμπρού, τότε οι άνθρωποι της Wedding Scene αποχωρούν από το χώρο της προετοιμασίας κατόπιν συνεννόησης με το ζευγάρι και ανάλογα την απόσταση των απαιτούμενων διαδρομών, ώστε να μην υπάρξει παρακώλυση της κάλυψης του μυστηρίου.

Το Next-day Shooting (εφόσον συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο σας) πραγματοποιείται την εβδομάδα μετά το μυστήριο και πάντα καθημερινή (εκτός και εάν έχει συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό). Το Next-day Shooting πραγματοποιείται σε κοντινές τοποθεσίες εντός Αθηνών (εκτός και εάν έχει συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό) και η διάρκειά του δεν ξεπερνά τις 2,5 ώρες (κατά μέσο όρο 2 ώρες). Σε περίπτωση που το Next-day Shooting έχει προσφερθεί ως δώρο, η Wedding Scene επιλέγει την τοποθεσία λαμβάνοντας υπ όψιν της, τις προτάσεις του πελάτη εφόσον αυτό είναι δυνατόν. Σε κάθε περίπτωση, τα όποια έξοδα προκύψουν λόγω των απαραίτητων μετακινήσεων (είτε εντός είτε εκτός Αθηνών) καλύπτονται από τον πελάτη. Η φωτογράφιση την επόμενη μέρα (Next-day Shooting)  πραγματοποιείται από ένα φωτογράφο (κατά προτίμηση από έναν από τους φωτογράφους του γάμου), καθώς και έναν εικονολήπτη ή κινηματογραφιστή στην περίπτωση που στο πακέτο υπηρεσιών προβλέπεται εικονοληψία ή κινηματογράφηση του Next-day Shooting. Το παρόν ισχύει σε όλα τα πακέτα υπηρεσιών της Wedding Scene που συμπεριλαμβάνουν την υπηρεσία Next-day Shooting.

Στον πελάτη παραδίδονται τα δείγματα των φωτογραφιών εντός 30 εργάσιμων ημερών από την τελευταία λήψη (συνήθως η ημέρα του Next-day Shooting γίνεται η τελευταία λήψη), εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας ή/και άλλης συνεννόησης.

Το εικαστικό (προσχέδιο) του ψηφιακού album παραδίδεται σε περίπου 25 εργάσιμες ημέρες μετά την παραγγελία του πελάτη (η επιλογή των φωτογραφιών για το album και την εκτύπωση των φωτογραφιών του πακέτου γίνεται ταυτόχρονα και αποστέλλεται στο email: orders@wedding-scene.eu). Οι αλλαγές που μπορούν να γίνουν στο προσχέδιο αυτό, καλό θα είναι να επηρεάζουν λιγότερα από 5 σαλόνια. Σε περίπτωση που οι αλλαγές αφορούν περισσότερα σαλόνια τότε υπάρχει χρέωση για τις επιπλέον αλλαγές. Οι πιθανές διορθώσεις στο προσχέδιο του ψηφιακού album αποστέλλονται το αργότερο σε 20 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής των σχολίων/διορθώσεών σας. Σε περίπτωση προσθήκης σαλονιών πέρα από τον προσυμφωνημένο αριθμό σαλονιών του album σας, υπάρχει επιπλεόν χρεώση. Τα albums και οι εκτυπώσεις παραδίδονται ταυτόχρονα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των albums.

Σε περίπτωση που ο πελάτης αφήσει την επιλογή των φωτογραφιών του album του στους φωτογράφους της Wedding Scene, η αποστολή του εικαστικού (προσχέδιου) του ψηφιακού album γίνεται 45 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή των δειγμάτων στον πελάτη (η οποία γίνεται ούτως ή άλλως). Σημειώνεται ότι η επιλογή των φωτογραφιών από τους φωτογράφους της Wedding Scene συνεπάγεται μία μικρή επιβάρυνση για τον πελάτη. Οι αλλαγές που μπορούν να γίνουν στο προσχέδιο αυτό, καλό θα είναι να επηρεάζουν λιγότερα από 8 σαλόνια. Σε περίπτωση που οι αλλαγές αφορούν περισσότερα σαλόνια τότε οι αλλαγές χρεώνονται επιπλέον.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την παραλαβή τόσο BluRay όσο και DVD, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Περιορισμένες αλλαγές στο μοντάζ του video είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν με την ανάλογη επιβάρυνση.

Η Wedding Scene διατηρεί το δικαίωμα επιβάρυνσης των τιμών των εκτυπώσεων εφόσον ο πελάτης καθυστερήσει να παραγγείλει περισσότερο από 2 μήνες, από την λήψη του υλικού σε ηλεκτρονική μορφή. Επίσης, η Wedding Scene διατηρεί το δικαίωμα επιβάρυνσης των τιμών σε περίπτωση ανωτέρας βίας π.χ. αλλαγής των τιμών των πρώτων υλών των εκτυπώσεων κ.λπ.

Η Wedding Scene διατηρεί το δικαίωμα χρήσης του υλικού του γάμου ή της βάπτισης του πελάτη, για διαφημιστικούς λόγους (έντυπα, social media, website), καθώς και στον εσωτερικό χώρο των γραφείων της. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί την προβολή του υλικού του, απαιτείται γραπτή ενημέρωση προς την WEDDING SCENE στο email crm@wedding-scene.eu.

Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας, ώρας ή τόπου ή όποιασδήποτε άλλης αλλαγής, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα και τουλάχιστον ένα μήνα πριν, την Wedding Scene. Η Wedding Scene δύναται να μην μπορεί να καλύψει το μυστήριο, βάσει των νέων δεδομένων οπότε και ενημερώνει τον πελάτη. Επίσης, η Wedding Scene δύναται να χρεώσει τυχόν οικονομική διαφορά.

Η Wedding Scene δεν φέρει ευθύνη για την αδυναμία υλοποίησης του έργου ή μέρος αυτού σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, φυσικής καταστροφής, μη τήρησης των ημερομηνιών καταβολής των συμφωνηθέντων αμοιβών από τον πελάτη ή παντός άλλου μη προβλέψιμου και τυχαίου εμποδίου.

Η προκαταβολή που δίδεται για την κατοχύρωση της ημερομηνίας, δεν επιστρέφεται ή ανταλλάσσεται με άλλη υπηρεσία, εφόσον έχει φτάσει το τελευταίο τετράμηνο πριν την ημερομηνία του μυστηρίου.

H Wedding Scene διατηρεί το πρωτογενές υλικό του video για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία παράδοσης του μονταρισμένου υλικού του γάμου/βάπτισης. Πέραν του διαστήματος αυτού δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν αλλαγές στο video κάθε μορφής.

Εφόσον ζητηθούν αλλαγές εντός του διαστήματος των έξι (6) μηνών, η Wedding Scene διατηρεί το δικαίωμα επιπλέον χρέωσης για τις απαιτούμενες ανθρωποώρες και υλικά. 

H Wedding Scene διατηρεί το πρωτογενές φωτογραφικό υλικό για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία παράδοσης των album και των φωτογραφιών του γάμου ή της βάπτισης, καθώς και την παράδοση του πρωτογενούς φωτογραφικού σε ψηφιακή μορφή. Η παραπάνω δέσμευση δεν ισχύει σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, φυσικής καταστροφής,  μη τήρησης των ημερομηνιών καταβολής των συμφωνηθέντων αμοιβών από τον πελάτη ή παντός άλλου μη προβλέψιμου και τυχαίου εμποδίου.

Σε περίπτωση μυστηρίων εκτός Αττικής τα ζευγάρια επιβαρύνονται με το σύνολο των εξόδων που πραγματοποιούνται (έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής, κτλ). Η αξία των υπηρεσιών για μυστήρια εκτός Αττικής επιβαρύνεται κατά 25%, καθώς και όπως προαναφέρθηκε με τα πάσης φύσεως έξοδα που θα απαιτηθούν (συνήθως αφορά 2ήμερη απασχόληση του συνεργείου – ημέρα μυστηρίου και ημέρα λήψεων next day shooting).

Σε περίπτωση  που στη συμφωνία με τον πελάτη  περιλαμβάνεται χρήση ελικοπτέρου (drone) για την καταγραφή εναέριων κινηματογραφικών λήψεων τότε ισχύουν τα ακόλουθα:


α. Τα ελικόπτερα (drone με 4, 6 και 8 έλικες) της Wedding Scene αποτελούν εργαλεία υψηλής τεχνολογίας και η δυνατότητα πτήσης διατηρείται στην περίπτωση που ο αέρας είναι εντάσεως έως και 4 μποφόρ (με ασφάλεια τόσο για τους παρευρισκόμενους όσο και για τον εξοπλισμό).
β. Σε περίπτωση που είναι καθόλα αδύνατη η πτήση των drones λόγω εντάσεως ανέμων μεγαλύτερης των 4 μποφόρ, τότε ο πελάτης επιβαρύνεται με την ελάχιστη χρέωση για την υπηρεσία.

γ. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν λήψεις έστω και περιορισμένης διάρκειας τότε η χρέωση για την υπηρεσία πραγματοποιείται στο ακέραιο.

Κάθε δώρο που προσφέρεται από την Wedding Scene δεν ανταλλάσσεται με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ούτε μεταφράζεται ως έκπτωση οποιουδήποτε ποσοστού.

Μπορείτε να παραγγείλετε ανατυπώσεις των φωτογραφιών σας ή/και αντίγραφα του DVD/BluRay μέχρι και έξι μήνες από την ημερομηνία που παραλάβατε το σύνολο των συμφωνηθέντων, όπως και το φωτογραφικό ψηφιακό αρχείο σας.

Η Wedding Scene διατηρεί ασφαλώς το ψηφιακό υλικό σας για αυτό το διάστημα. Εξαιρούνται οι πιθανότητες φυσικών καταστροφών.

Ναι, υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα, όπως και μέσω Τραπέζης με μεταφορά εμβάσματος στον λογαριασμό της Wedding Scene.

Στην περίπτωση του πολιτικού γάμου δεν αλλάζει τίποτα στην τιμολογιακή πολιτική. Αναλόγως την ημέρα, πιθανώς παρέχεται μικρή έκπτωση.

Στην περίπτωση της βάπτισης διδύμων παιδιών η τελική αξία του πακέτου ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θα επιλέξετε προσαυξάνεται ανάλογα με τις ανάγκες. Η επιβάρυνση αφορά την παροχή δεύτερου album, καθώς και την παρουσία επιπλέον προσωπικού λήψης. Εάν δεν επιθυμείτε επιπλέον προσωπικό, είναι δυνατό σε συνεννόηση με το συνεργάτη εξυπηρέτησης, η επιβάρυνση αυτή, να μειωθεί.

Στην περίπτωση της τέλεσης των δύο μυστηρίων στον ίδιο χώρο, η τελική αξία των συμφωνηθέντων ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θα επιλέξετε προσαυξάνεται ανάλογα με τις ανάγκες. Η επιβάρυνση αφορά την παροχή δεύτερου albums, καθώς και την παρουσία επιπλέον προσωπικού λήψης. Εάν δεν επιθυμείτε επιπλέον προσωπικό, είναι δυνατό σε συνεννόηση με το συνεργάτη εξυπηρέτησης και εφόσον αυτό είναι δυνατό, η επιβάρυνση αυτή, να μειωθεί.

H Wedding Scene διατηρεί το δικαίωμα προσαυξήσεων στις τιμές των υπηρεσιών και των προσφορών που έχει αποστείλει στους πελάτες της στην περίπτωση αύξησης των τιμών των πρώτων υλών των παρεχόμενων από τρίτους υπηρεσιών, κ.λπ. Επίσης η Wedding Scene  δύναται να προσαυξήσει τις τιμές σε περίπτωση που το ζευγάρι καθυστερήσει να παραγείλλει περισσότερο από 3 μήνες.

Η Wedding Scene παρέχει 2 διαφορετικές εκδόσεις video:

Classic: Το κλασικό video της Wedding Scene με αποτέλεσμα ένα ρεπορτάζ γάμου. Μουσική όπου θεωρεί απαιτείτο ο μοντέρ, μοντάζ με έμφαση στα γεγονότα που έλαβαν χώρα την ημέρα εκείνη. Στην έκδοση αυτή συμπεριλαμβάνεται και ένα video μικρής διάρκειας (η διάρκεια καθορίζεται από το τραγούδι που επιλέγει το ζευγάρι) με τις επιλεγμένες στιγμές της ημέρας (Highlights). Ενδεικτική διάρκεια μονταρισμένου video για το Platinum Classic περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.

Cine: Κινηματογραφική ταινία με έμφαση στα συναισθήματα της ημέρας του γάμου. Μουσικό χαλί σε όλη τη διάρκεια της κινηματογραφική ταινίας ακόμα και την ώρα του μυστηρίου, η οποία ενισχύει τα συναισθήματα της ημέρας. Στην έκδοση αυτή συμπεριλαμβάνεται και ένα video πολύ μικρής διάρκειας (περίπου 1.5 λεπτό) που θα εισάγει τον θεατή στην αισθητική της ταινίας του γάμου (Trailer). Ενδεικτική διάρκεια της ταινίας γάμου Platinum Cine περίπου 40 λεπτά ενώ στο Platinum Cine Single 30 λεπτά. Η διάρκεια της ταινίας είναι ενδεικτική αφού η έμφαση δίνεται στην αισθητική της εικόνας.

Η WEDDING SCENE στα πλαίσια των tailor-made υπηρεσιών που παρέχει σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε την μουσική επένδυση που επιθυμείτε για το βίντεο του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας ή να αφεθείτε στην κρίση των έμπειρων μουσικών επιμελητών της.

Ναι. Καλύπτουμε γάμους, βαπτίσεις και άλλα events σε πολλά από τα Ελληνικά νησιά, αλλά και στην επαρχία γενικότερα, όπως επίσης δραστηριοποιούμαστε και εκτός Ελλάδος.

Φυσικά καλύπτουμε τους αρραβώνες ή το στρώσιμο του κρεβατιού, όπως κάνουμε πολλές φορές και pre-wedding shooting. Είναι ο μόνος τρόπος να γνωριστούμε καλύτερα κι εσείς να αισθανθείτε άνετα μπροστά στον φωτογράφο σας ή και τον κινηματογραφιστή σας.
Πέραν της μοναδικής αυτής φωτογραφικής εμπειρίας, οι φωτογραφίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την κατασκευή εξατομικευμένων προσκλητηρίων ή/και βιβλίων ευχών.

Φυσικά και μπορείτε. Στο τέλος οποιασδήποτε εργασίας, σας παραδίδουμε ολόκληρο το ψηφιακό φωτογραφικό αρχείο σε υψηλή ανάλυση. Επίσης, καλό είναι να γνωρίζετε ότι το αρχείο, σας το παραδίδουμε ελεύθερο προς χρήση (δεν υπάρχουν δηλαδή λογότυπα επάνω στις φωτογραφίες σας) και πως η WEDDING SCENE κρατάει το υλικό σας για έξι μήνες από την παράδοση.

Η Wedding Scene αποτελεί ίσως το μοναδικό πάροχο υπηρεσιών φωτογράφισης και κινηματογράφησης γάμου/βάπτισης, ο οποίος είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2008 διασφαλίζοντας με μοναδικό τρόπο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ακολουθεί η πολιτική ποιότητας της Wedding Scene:

Πολιτική Ποιότητας Συστήματος Διαχείρισης κατά ISO 9001:2008

Η Wedding Scene ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής πραγματικότητας και στοχεύοντας στη βελτίωση της οργανωτικής της δομής και της εσωτερικής της επικοινωνίας, αποσκοπώντας πάντα στην ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αποφάσισε να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001/2008.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Εταιρίας καλύπτει την παροχή υπηρεσιών φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης. Το σύστημα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις της Wedding Scene και σύμφωνα με Νομικές και Κανονιστικές απαιτήσεις της ισχύουσας ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.

Η ικανοποίηση και η εξασφάλιση της εμπιστοσύνης των πελατών, μέσω της εκπλήρωσης καθορισμένων προδιαγραφών ποιότητας και η συνέπεια στην παροχή των υπηρεσιών αποτελούν βασικές αρχές της Wedding Scene. Γενικός στόχος είναι η προσφορά στους πελάτες της εταιρίας προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ωφέλειας. Πιο συγκεκριμένα, η Wedding Scene επιδιώκει :

 • τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών,
 • τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη,
 • τη διαρκή αναβάθμιση του δυναμικού της εταιρίας, μέσω προγραμμάτων κατάρτισης, αλλά και πρόσληψης καταρτισμένων εργαζoμένων,
 • την εκμηδένιση των αστοχιών,
 • τη συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και της λειτουργίας της Εταιρίας με την αποτελεσματική χρήση των παρακάτω εργαλείων:
  • Καθορισμός και ανασκόπηση στόχων ποιότητας.
  • Ανασκόπηση Διοίκησης.
  • Εσωτερικές Επιθεωρήσεις.
  • Διορθωτικές και Προληπτικές Ενέργειες.
  • Συστηματική ανάλυση δεδομένων που προκύπτουν από τα Αρχεία Ποιότητας.

Για την ταχύτερη και αρτιότερη επίτευξη των ανωτέρω στόχων, η Διοίκηση της Wedding Scene:

 • Δεσμεύεται να εφαρμόζει τις αρχές της Πολιτικής Ποιότητας και του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας που η ίδια καθορίζει.
 • Δεσμεύεται να τηρεί την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία.
 • Ενημερώνει το ανθρώπινο δυναμικό της και το παρακινεί να δεσμευθεί στις ίδιες αρχές.
 • Δεσμεύεται στη διάθεση της υποδομής και του εξοπλισμού που κρίνονται απαραίτητα την υλοποίηση των εργασιών της και στην ορθή εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας

Επιπλέον, στη φιλοσοφία και τις αξίες της Wedding Scene εντάσσεται η εφαρμογή κανόνων ασφάλειας.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων έχουν πραγματοποιηθεί στην τεκμηρίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας όλες οι απαραίτητες αναφορές. Μέσω του συστηματικού σχεδιασμού, του ελέγχου των διαδικασιών και της συνεχούς βελτίωσης όλων των δραστηριοτήτων, εκπληρώνονται οι αρχές της Wedding Scene.

Η Διοίκηση δεσμεύεται στη διάθεση της υποδομής και του εξοπλισμού που κρίνεται απαραίτητη για την υλοποίηση των εργασιών της. Κάθε εργαζόμενος είναι υπεύθυνος για την ποιότητα της δικής του εργασίας και είναι επιβεβλημένο να συμβάλλει στη διαχείριση της ποιότητας και την επίτευξη των καθορισμένων στόχων. Για το λόγο αυτό όλοι οι εργαζόμενοι, ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους, ενημερώνονται σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και ενεργούν αποδεδειγμένα σύμφωνα με τους καθορισμένους κανόνες.

Διαδικασίες, ροές και ενέργειες, οι οποίες δεν εγγυώνται την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί, διακόπτονται άμεσα από τους υπεύθυνους, διεξάγονται αναλύσεις αιτιών και ορίζονται τα απαιτούμενα μέτρα βελτίωσης.

Η παρούσα Πολιτική Ποιότητας έχει κοινοποιηθεί σε όλο το Προσωπικό και οι αρχές της και οι στόχοι της ανασκοπούνται περιοδικά από τη Διοίκηση της Wedding Scene.